Медсестра через тяжку хворобу стала моделлю для дорослих і... почала заробляти мільйони (фото)

Медсестра через тяжку хворобу стала моделлю для дорослих і почала заробляти мільйони. ФОТО

Медсестра зі США пішла в порно, щоб сплатити рахунки за лікування раку, і стала мільйонеркою. Як повідомляє Daily Star, 32-річній Лейсі Стіл зі штату Айова довелося шукати вихід зі складної фінансової ситуації, коли лікарі виявили у неї кілька пухлин, передають Патріоти України.

Жінка не могла отримати державну фінансову підтримку, тому вирішила розпочати продавати пікантні фото в інтернеті, щоб сплатити за лікування тяжкої хвороби. За три місяці їй вдалося зібрати половину необхідних коштів та взяти ще один кредит для погашення першого.

Пухлини Стіл виявилися доброякісними, і після операції вона продовжила порнокар'єру. Незабаром вона зуміла погасити борг у 90 тисяч доларів.

Після цього жінка почала займатися зніманням на постійній основі й тепер отримує таку суму щомісяця. Стіл стверджує, що після відходу в порно заробила вже два мільйони доларів.

Вона розповіла виданню, що не шкодує про звільнення з медицини. Жінка зізналася, що вклала багато сил у навчання на медсестру, але її заробітна плата була дуже маленькою. Тепер за місяць вона заробляє більше, ніж раніше за рік.

«Ніколи не думала, що моє життя стане таким. Мені подобається витрачати гроші, тому що раніше я майже не займалася шопінгом і не надто знаюся на брендах», — заявила американка.


"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...