Меган Маркл прийшла на інтерв'ю у блузці за тисячі доларів та розповіла, як їздила на старій автівці (відео)

Герцогиня Сассекська продовжила роздавати інтерв'ю популярним американським телеведучим. Після скандальної розмови з Опрою Вінфрі, вона зустрілася з Еллен Дедженерес. Дружина принца Гаррі Меган Маркл дебютує у популярному денному ток-шоу Еллен Дедженерес. Програма вийде в ефір у четвер, 18 листопада, повідомляють Патріоти України із посиланням на People.

У середу вийшов трейлер розмови. В опублікованому уривку з великої бесіди Меган Маркл розповідає, як приходила на прослуховування до кіностудії Warner Bros. «Охоронці завжди казали: «Щоб ти ногу зламала! Сподіваємося, ти зрозуміла, про що ми! (Break a leg — англійська ідіома, аналог побажання «ні пуху, ні пера», — nv.ua .) Тож сьогоднішня поїздка була зовсім іншою», — розповіла 40-річна герцогиня телеведучій.

На що Еллен Дедженерес уточнила, чи охоронці упізнали її зараз. Меган Маркл відповіла: «Думаю, вони говорять так усім. Вони були дуже милі».

Герцогиня та Еллен Дедженерес обговорили життя Меган Маркл до того, як вона стало дружиною британського принца. Так, колишня актриса розповіла, що в ті часи вона водила старенький Ford Explorer Sport, у якого не працював замок водійських дверей, тому вона вигадала оригінальний спосіб проникати до свого власного автомобіля.

«На студії я паркувалася в задній частині стоянки і відчиняла багажник, потім забиралася в нього, зачиняла за собою дверцята і пробиралася на місце водія. Отак я й їздила туди-сюди», — поділилася спогадами про відвідання студії Меган Маркл.

На запитання Дедженерес, що б та зробила, якби хтось помітив її в багажнику, Меган Маркл сказала, що вона б прикинулася, що намагається в ньому щось знайти.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...