Меган Маркл в мінісукні показала неідеальну фігуру після пологів і активізувала хейтерів (фото)

Меган Маркл в мінісукні показала неідеальну фігуру після пологів - today.uaМеган Маркл і принц Гаррі вперше після народження другої дитини - дочки Лілібет Діани, разом виступили на публіці. Вся увага була прикута до подружньої пари, яка після виходу з королівської сім'ї веде приватний образ життя, передають Патріоти України.

У Центральному парку Нью-Йорка пройшов концерт Global Citizen Live, на якому крім онука Єлизавети II і її внучатої невістки виступило безліч зірок, включаючи Джей Ло, Еда Ширана, Біллі Айлиш, Кайлі Міноуг і Г'ю Джекмана. Меган Маркл і принц Гаррі продовжують привертати увагу до того, що не в усьому світі є доступ до вакцини від коронавірусу, і що світ не переможе хворобу, поки всі люди не будуть щеплені.

Для довгоочікуваного виходу в світ дружина принца Гаррі, яка стала мамою майже 4 місяці тому, вибрала біле мініплаття від Valentino, розшите камінням, вартістю 5,4 тисячі доларів. Образ вона завершила чорними туфлями на шпильці, сережками від Cartier за 16,5 тисячі, годинником за 12 тисяч і браслетом за 6,9 тисячі доларів. Всього її образ оцінили в більш ніж 40,8 тисячі доларів (понад мільйон гривень).У коротенькому платті Меган Маркл підкреслила головне достоїнство своєї фігури - худі стрункі ноги, а завдяки фасону трапеція спробувала приховати свою проблемну зону - живіт і боки.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...