Меган Маркл заявила, що королівська родина та фани британської монархії штовхують її до самогубства

Меган Маркл поділилася думками про самогубство

Меган Маркл зізналася, що в неї були думки про самогубство під час перебування в королівській родині.

В інтерв'ю для CBS Sunday Morning вона розповіла, що стала жертвою онлайн-цькування, яке іноді настільки її пригнічувало, що виникали суїцидальні думки.

"Коли ви проходите через біль або травму будь-якого рівня, я вірю, що частина нашого шляху до зцілення - і, звісно, частина мого - полягає в тому, щоб бути справді відкритими в цьому. Я справді поверхнево виклала свій досвід, але ніколи не хотіла б, щоб хтось інший почувався так само і щоб хтось інший будував такі плани", - поділилася герцогиня.

Меган наголосила, що її історія спрямована на допомогу тим, хто стикається з подібними випробуваннями. "Якщо мій досвід може врятувати когось або заохотити людей звертати увагу на емоції та стан близьких, а не припускати, що все гаразд, то це того варте. Я готова прийняти удар за це", - сказала вона.

Саме тому, за словами Маркл, вона разом із чоловіком, принцом Гаррі, вирішили заснувати організацію The Parents Network, щоб протидіяти негативним явищам в соціальних мережах.

"Ми бачимо, що відбувається в онлайн-просторі, і знаємо, що там ще багато роботи. Ми просто щасливі, що можемо стати частиною змін назавжди", - підсумувала Меган.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...