Меган носитиме передачі в буцегарню? В Індії вимагають арешту принца Гаррі за невиконану обіцянку одружитись

Заявниця, Палвіндер Сінгх, є адвокатом.

В Індії жінка подала до суду з вимогою заарештувати принца Гаррі нібито за порушення обіцянки одружитися з нею. Про це повідомляє India Today, передають Патріоти України.

Як повідомляється, жінка звернулася до Високого суду Пенджабу і Харьяни з позовом проти принца Гаррі, стверджуючи, що він обіцяв одружитися з нею. Заявниця запросила ордер на арешт принца, щоб "шлюб не затримувався".

Високий суд Пенджабу заявив, що позов був ні чим іншим, як "фантазією мрійника". Заявниця, Палвіндер Сінгх, є адвокатом. Вона заявила, що листувалася в соцмережі з принцом Гаррі і він обіцяв з нею одружитися.

Суд відмовив у позові, зазначивши: "Це загальновідомий факт, що підроблені профілі створюються в різних соціальних мережах, таких як Facebook, Twitter й т.д. Існує велика ймовірність того, що так званий принц Гаррі може сидіти в кібер-кафе в Пенджабі".

Суддя також зазначив, що на питання, чи була заявниця у Великобританії, вона відповіла негативно і сказала, що всі розмови велися в соціальних мережах.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...