Меган та Гаррі мають нагоду випустити більше "отрути": Принц Вільям і Кейт Міддлтон планують переїхати до Віндзорського замку

Джерело повідомило, що герцоги розглядають житло в районі, який найкраще всього підходить для виховання їх трьох дітей. Принц Вільям і герцогиня Кейт Міддлтон «серйозно розглядають» переїзд у Віндзор, щоб бути ближче до королеви Єлизавети II. Про це повідомляє видання The Daily mail, передають Патріоти України.

За словами інсайдера, Вільям і Кетрін «розглядають житло в районі, який найкраще всього підходить для виховання їх трьох дітей»: принца Джорджа, принцеси Шарлотти та принца Луї. Зараз королівська пара живе в Кенсінгтонському палаці та заміському будинку в Норфолку. Герцоги можуть переїхати в Форт Бельведер (знаходиться в південній частині Великого Віндзорського парку) — резиденцію, де у 1936 році король Едуард VIII зрікся престолу.

Переїзд родини на захід може виявитися як стратегічним, так і практичним, оскільки монархія готується до серйозних змін в найближчі роки. «Переїзд наблизить родину до монарха і є ознакою того, що пара готується взяти на себе набагато більш важливу роль в королівській родині», — пише видання.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...