Меладзе залишається лише ревнувати: Віра Брежнєва показала, як "запалює" з Монатиком (відео)

Співачка Віра Брежнєва виступила разом з Дмитро Монатіком на одній сцені і запалила своєю появою весь зал. Кадри артистка виклала на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Для виступу зірка вибрала дуже легку і відверту сукню, на ній був блискучий ліф і спідниця з довгих срібних ниток, яка ледь прикривала сідниці артистки. Брежнєва ефектно запалювала, при цьому сексуально погойдуючи стегнами.

"Движуха продолжается. Не могу представить свою жизнь без музыки и танцев! Уже сегодня стартует второй сезон шоу "Dance Революция". Я счастлива, что меня снова пригласили в жюри этого проекта, потому этот сезон будет еще круче!" - написала співачка.

Фанати, не стримуючи емоцій писали в коментарях, що артистка на сцені виглядала дуже круто і фантастично. "Вы самая сексуальная, очень круто танцуете", "Вера двигается божественно", "Какая Брежнева нереальная", "Пересмотрела тысячу раз. Самая красивая женщина в мире", "Огненная и роскошная. Вера, Вы космос!", "Сколько драйва. Шакира", - пишуть у захваті шанувальники.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...