Мендель розповіла про свою першу вчительку і шкільних залицяльників. Про уроки географії - ні-ні

З нагоди Дня вчителя колишня прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла про свою першу вчительку та пригадала цікаві моменти зі шкільного життя, допис вона розмістила на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

«Перші слова і прочитане напам’ять «Світає, край неба палає» на День народження шкільній Вчительці. Через тебе я говорю українською і через тебе знаю, що «Шевченко – батько нації». Без пафосу, а так, як воно є у твоїй хаті і в твоєму серці», – написала Мендель.

Також колишня прессекретарка президента пригадала, як в 9 років вона отримувала перші записки від «наречених», що їх розкидали сільські школярі.

«Пам’ятаєш, як ти їх перехопила і потім сміялася, дивлячись як я червонію, мов помідор? Мені було 9, здається? Твої уроки приймати, уроки цінувати і уроки жити були значно важливіші за граматику. Але їх ніколи не можна навчити, якби ти не була Вчителем від серця. Завдяки тобі, я знаю, чим живе, що думає і як працює український вчитель. І за все це - Тобі, першому справжньому моєму Вчителю, – низький уклін. Справжній Вчитель - той, хто заслуговує повагу і за розум, і за мудрість. Хто вчить не лише за партою, а й по життю», – додала експрессекретарка глави держави.

Юлія Мендель запевнила, що у її житті такий вчитель є. Це тітка Антоніна Анатоліївна, чи «наша Тоня», як знають її тільки найближчі. «Завжди тебе підтримаю і завжди буду на твоїй стороні! Люблю! З твоїм Днем, Вчителю!», – привітала свою тітку з професійним святом.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...