"Мене били лінійкою": Арнольд Шварценеггер вперше зізнався, що хворіє на невиліковну хворобу

Американський актор і бодибілдер Арнольд Шварценеггер розповів, що страждає на невиліковну хворобу, що заважає йому добре читати, попри нормальний інтелект. У школі його часто били лінійкою через це, передають Патріоти України.

Акторові поставили діагноз дислексія. Це хвороба, що характеризується проблемами з читанням за відсутності порушень слуху і зору.

Ексгубернатор Каліфорнії поділився своїм досвідом життя з неврологічним розладом. "Я тільки-но закінчив записувати свою аудіокнигу Be Useful. Вона виходить 10 жовтня. Я міг би розповісти вам, як чудово було сісти та записати свої власні слова, але правда в тому, що я цього дуже боявся".

"Ось мій секрет: я страшенно читаю. У 1950-х роках в Австрії про нездатність до навчання не говорили, тому більшість часу, коли мене просили читати вголос у класі, це було просто катастрофою, і мене били лінійкою. Але тепер я знаю, що маю дислексію",– зізнався Арнольд.

Коли Шварценеггер готується до фільму, йому доводиться по декілька разів перечитувати сценарій, допоки не вивчить напам'ять кожен рядок. "Мені потрібний час і повторення, щоб обміркувати слова, – написав він. – Мені сказали, що автори готують свої книги за 2 – 3 дні у студії. Я попросив записувальне обладнання додому і сказав, що робитиму по 20 – 30 сторінок на день. Таким чином, я міг двічі на день підключатися до режисера та продюсера для коротших сесій, а між ними я міг практикуватися без перерви".

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....