"Мене кохання тільки знищувало": Відомий український співак вперше розповів про болісну зраду та нові романи

Український співак EL Кравчук вперше за тривалий час поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України.

Так, зірка тримає свої стосунки за сімома замками. Проте зізнається, що він завжди мав гіркий досвід кохання, яке руйнувало його зсередини. Зокрема, знаменитість пригадав, як 10 років тому його зрадила кохана людина й він застав її з іншою після приїзду з гастролей. Саме тому EL Кравчук протягом багатьох років залишався самотнім.

"Мене кохання тільки знищувало. Це востаннє було 10 років тому. Воно знищило мене просто як особистість. І потрібно було з уламків знову себе збирати як людину. Мене зраджували. Я приїхав з гастролей додому й все, як в кіно... У мене було цікаве особисте життя. Колись я про це напишу книгу", -розповів співак в програмі "Муз_Тренд".

Втім, наразі EL Кравчук зізнається, що його серце готове до нових романів. І додав, що поруч з коханою людиною він завжди готовий на скажені вчинки:

"Даю можливість з'явитися новим стосункам. Я настільки скажений! Я роблю помилки, а потім помилки й знову помилки. Я просто закликаю людей до особистої свободи, бути вільними й не бути рабами. Ось ця скаженість – це і є заклик, щоб бути вільними людьми у вільній країні", - наголосив артист.


"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...

Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту "Время и Стекло"

четвер, 16 травень 2024, 6:15

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ. . За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Іго...