"Мене курвить": Зірка фільму "Довбуш" різко висловився в бік дітей, які розмовляють російською

Український актор театру та кіно, відомий ролями у фільмі "Довбуш" і мюзиклі "Гуцулка Ксеня", Олексій Гнатковський розповів, як реагує на дітей, які розмовляють російською мовою, передають Патріоти України.

Так, актор висловив своє занепокоєння з приводу мовного питання, бо вважає це показником національної свідомості. І висловив претензії тим батькам, які не намагаються привчити дітей говорити українською в побуті.

"Мене курвить, коли маленькі діти у нас в країні говорять російською мовою. І це не дітей провина, це провина батьків", - поділився Гнатковський в інтерв'ю Студентському телебаченню Прикарпатського національного університету імені Стефаника.

Також Олексій зазначив, що більшість вирішує це проблемне запитання простими відмовками. І додав, що навпаки, краще говорити з помилками, але українською. Навіть зазначив, що це герої сьогодення.

"Дуже багато я чую якихось відмовок: "Я не хочу переходити, бо я не володію мовою. Я не хочу спотворювати українську мову". Бл*н, навпаки, спотворюйте. Працюйте над цим, показуйте приклад. Той, хто переходить з російської на українську – сучасний герой. Він веде за собою", - додав артист.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...