"Мене курвить": Зірка фільму "Довбуш" різко висловився в бік дітей, які розмовляють російською

Український актор театру та кіно, відомий ролями у фільмі "Довбуш" і мюзиклі "Гуцулка Ксеня", Олексій Гнатковський розповів, як реагує на дітей, які розмовляють російською мовою, передають Патріоти України.

Так, актор висловив своє занепокоєння з приводу мовного питання, бо вважає це показником національної свідомості. І висловив претензії тим батькам, які не намагаються привчити дітей говорити українською в побуті.

"Мене курвить, коли маленькі діти у нас в країні говорять російською мовою. І це не дітей провина, це провина батьків", - поділився Гнатковський в інтерв'ю Студентському телебаченню Прикарпатського національного університету імені Стефаника.

Також Олексій зазначив, що більшість вирішує це проблемне запитання простими відмовками. І додав, що навпаки, краще говорити з помилками, але українською. Навіть зазначив, що це герої сьогодення.

"Дуже багато я чую якихось відмовок: "Я не хочу переходити, бо я не володію мовою. Я не хочу спотворювати українську мову". Бл*н, навпаки, спотворюйте. Працюйте над цим, показуйте приклад. Той, хто переходить з російської на українську – сучасний герой. Він веде за собою", - додав артист.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...