"Мене ображали і на кілька місяців замкнули в студії": Леді Гага розповіла, що її зґвалтували в 19 років

Американська співачка і актриса Леді Гага зізналася, що була зґвалтована в 19 років музичним продюсером. За її словами, кривдник "висадив її вагітною на розі" після кількох місяців жорстокого поводження, передають Патріоти України.

Шокуючими подробицями зірка поділилася в новому документальному серіалі про психічне здоров'я "Я, якого ти не можеш бачити", в головних ролях і в створенні якого брали участь принц Гаррі і Опра Вінфрі, передає Independent. Вона також розповіла, що нанесена психологічна травма стала причиною важкого нервового зриву через кілька років.

"Спочатку я відчувала сильний біль, потім оніміння, а потім наступні кілька тижнів я хворіла. Я зрозуміла, що це був той самий біль, який я відчула, коли людина, яка мене зґвалтувала, кинула мене вагітною на розі будинку моїх батьків, тому що в той момент мені стало дуже погано. Мене ображали і на кілька місяців замкнули в студії", – розговорилася співачка.

Гага сказала, що їй знадобилося два з половиною роки, щоб відновити свій психічний стан. Однак вона уточнила, що для того, щоб знову поринути в почуття фізичного та емоційного болю, достатньо "згадати один раз про цю ситуацію".

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...