"Мене це влаштовувало": Христина Соловій, яка закрутила роман з Жаданом, вперше зізналася, що була коханкою

Українська співачка Христина Соловій, яка раніше розповіла про те, як колишній її бив, зізналася, що був у неї й досвід коханки, передають Патріоти України.

За словами Соловій, тоді вона була ще дуже юна. Виконавиця навчалася у восьмому класі та дуже сильно закохалася. Втім, тоді хлопець вже перебував у стосунках, та Христину це не зупинило. Відверто про не надто приємний особистий досвід Соловій розповіла у YouTube-каналі "ебаут":

"У мене є три досвіди психотерапії. Я з усіма своїми психотерапевтками намагалася вирішити інші проблеми, але згадала і випливло на поверхню якісь такі дивні речі. Наприклад, я була коханкою у свого першого хлопця, з яким у мене були перші серйозні стосунки. У нього була дівчина, а я була мала така 8-класниця, з якою можна було поцілуватися, або ще щось. І мене це влаштовувало, бо я в нього була дуже закохана", - розповіла Соловій.

Також артистка додала, що й свої ревнощі вона не могла випускати на волю, оскільки свідомо погодилася на те, аби бути коханкою.

Як відомо, зараз Христині Соловій приписують роман з фронтменом гурту "Жадан і Собаки", музикантом та письменником Сергієм Жаданом. Артисти плідно співпрацюють і дають спільні концерти. У грудні 2022 року Соловій зняла Жадана у своєму кліпі, де вони зіграли коханців. А у травні цього року пару, дуже схожу на Соловій та Жадана, помітили в парку у Львові. Вони трималися за руки і кудись поспішали.

Олії у вогонь в цій історії підлив ще й той факт, що Сергій Жадан приблизно у цей момент оголосив про розлучення зі своєю дружиною Іриною Куніциною, з якою був у шлюбі 15 років і від якої має доньку.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....