"Мене запросили, і я поцікавилася": Леді Гага розсекретила свого коханого, за якого зібралась заміж

Американська співачка Леді Гага офіційно оголосила про заручини. Артистка розповіла про свого обранця та поділилася кадрами з ним,

передають Патріоти України.

В інтерв'ю для видання Vogue, виконавиця зізналася, що вона вже 5 років у стосунках з американським бізнесменом Майклом Поланскі. Підприємець освідчився зірці навесні 2024 року, а саме у квітні, коли закохані займалися скелелазінням.

"Я ніколи не зустрічала нікого як Майкл. Він такий розумний і такий добрий", – поділилася знаменитість.

Гага розповіла, що першою з її майбутнім чоловіком познайомилася її мати – Синтія Джерманотта. Ще тоді жінка зрозуміла, що Майкл – це ідеальна партія для її доньки.

"Моя мама зустріла його і сказала мені: "Здається, я щойно познайомилася з твоїм майбутнім чоловіком", а я відповіла: "Я не готова зустріти свого чоловіка!". Ніколи не могла уявити, що моя мама знайде для мене найідеальнішу людину", – пригадала зірка.

За словами співачки, її знайомство з коханим відбулося на вечірці в грудні 2019 року у Лос-Анджелесі. Це було святкування з нагоди дня народження співзасновника Napster Шона Паркера.

"Мене запросили, і я поцікавилася, чи буде там Майкл. Коли мама підтвердила це, я вирішила піти. На вечірці я постійно шукала його, і врешті-решт ми проговорили три години", – розповіла виконавиця.

Вперше про роман з Майклом знаменитість оголосила у 2020 році, а вже цього року на Венеційському кінофестивалі вона похизувалася діамантовою обручкою та підтвердила заручини.

"Я не знаю, чи змогла би так": Українська акторка розповіла, як Алла Пугачова здивувала всіх на зйомках у Києві

неділя, 8 вересень 2024, 7:20

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка свого часу брала участь у створенні музичного фільму "За двома зайцями" за мотивами однойменної п'єси Старицького, розповіла, як вела себе на зйомках в Києві російська співачка номер один Алла Пугачова Вона виконув...

"Життя йде": Наталка Денисенко дала поради дружинам воїнів ЗСУ та зізналася, як підтримує іскру в стосунках із чоловіком

субота, 7 вересень 2024, 17:45

Українська акторка кіно та дубляжу Наталка Денисенко розповіла про те, як підтримує чоловіка-військовослужбовця. Як відомо, коханий зірки – актор Андрій Федінчик – боронить Україну на фронті з моменту повномасштабного вторгнення Росії, передають Патріо...