"Мені було шалено прикро! Тому довелося лаятися": Українська співачка поскаржилася на відпочинок у Мексиці

Українська співачка SHADU у своєму Instagram розповіла, як напередодні Нового року потрапила у неприємну ситуацію, яка трапилася з нею у Мексиці під час відпочинку, зазначають Патріоти України.

"Ми ніколи не були в Мексиці, тож вибір упав на цю країну. До таких далеких поїздок я завжди готуюся заздалегідь: дивлюся огляди готелів, читаю відгуки. Дуже не люблю сюрпризи – коли плануєш одне, а приїжджаєш на місце та виходить інше. Проте, як я не готувалася, без сюрпризів не обійшлося! Спочатку нас поселили в номер із видом на будівництво. У номері було будівельне сміття, за вікном робітники, кран, шум та інші принади будівництва! Мені було шалено прикро! Тому весь перший день довелося лаятися з адміністрацією та стояти на своєму! Зрештою все вийшло і переїхали у чудовий номер із довгоочікуваним видом на море", - коментує артистка.

Відправилась у довгоочікувану подорож SHADU напередодні Нового року. Саме там артистка й відсвяткувала це свято у компанії найближчої для неї людини.Після 40 років: 5 відомих жінок, які вийшли заміж у пізньому віці"31 січня ми нарешті побачили море, з радості перекупались і перегрілися. Після пляжу я просто заснула! А коли треба було вставати та збиратися на вечірку – сил не було взагалі. І тут дилема - пересилити себе і наслідувати звичку? Чи послухати своє тіло та продовжити спати? Спершу шок! Як же я не святкуватиму? Перший раз за 30 років! А потім я подивилася по-іншому на цю ситуацію! Нам завжди дуже важко уникнути того звичного, що здається непохитним порядком речей! Змінити стиль харчування, звичний маршрут, компанію. А якщо ця зміна і є наш розвиток? І відмовляючись від нього, ми просто слідуємо минулому. Я змила макіяж (так, я змусила себе нафарбуватися), одягла піжаму, випила о 22.30 келих шампанського і лягла спати. Вранці прокинулася з почуттям щастя та свободи", - поділилася співачка.

Також SHADU розповіла, що у мандрівці натрапила на справжнього крокодила, та завмерла на мить, адже він був надто близько. "Я люблю всілякі давнини, але Чічен-Іца перевершив усі мої очікування. Там неймовірна енергетика! Ще ми поїхали в один із Сенотів. Це природний колодязь у підземній печері – незвичайний витвір природи! Там досить холодна вода, але я все одно купалася! Після купання було почуття очищення та оновлення! Ну або це я сама собі вигадувала. Також ми каталися на автентичному човнику по річці заповідника Ріо-Лагартос, сподіваючись побачити крокодилів. Але в глибині душі було трохи страшно. Коли двометровий крокодил за метр від тебе - різні думки лізуть у голову. Проте це неймовірно захоплююче", - доповнила артистка.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...