"Мені дуже страшно. Шансів небагато": Ексдружина Остапчука зіткнулася з серйозними проблемами зі здоровʼям

Колишня дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, нотаріус та блогерка Христина Горняк зіткнулася з серйозними проблемами зі здоровʼям. Лікарі прогнозують видалення нирки, яка у зірки, як зʼясувалося, погано функціонує, передають Патріоти України.

Врятувати орган шансів небагато, поділилася Христина Горняк вInstagram. Ексдружина ведучого вже проконсультувалася з багатьма лікарями і зізналася, що їй дуже страшно.

Нотаріус розповіла, що вже два тижні живе в тривозі через вердикт лікарів. Одна група медиків стверджує, що хвору нирку їй потрібно видалити, а інші обнадіюють невеликими шансами на те, що її можна врятувати.

Всі лікарі погоджуються, що вже давно в Христини Горняк функціонує тільки одна нирка. Радилася зірка з українськими медиками, хоч зараз в Україні не живе.Вона зізналася, що відчуває страх, але хоче ділитися з підписниками своїм болем, щоб допомогти людям, які також переживають схожу проблему зі здоровʼям.

"Я хочу бути з вами чесною. І так, мені страшно за себе, але ще я б дуже хотіла комусь допомогти своєю історією. Краще про це все дізнатися раніше, ніж я. От така історія склалась в моєму житті. Сказати, що я в а*уї – нічого не сказати", – написала блогерка.

Зараз Христина Горняк намагається прийняти діагноз і не опускати руки. Вона запевнила, що пройде цей життєвий етап гідно і залишиться сильною.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...