"Мені дивно": Вдова актора-військового розповіла про виплату від держави 15 млн грн за загибель чоловіка на війні

Вдова відомого актора-військового Олексія Хільського розповіла про допомогу від держави за загибель чоловіка на війні, передають Патріоти України.

Коханий акторки Надії Хільської пішов з життя у серпні минулого року. Артистка говорить, що вже почала отримувати допомогу від держави. Зокрема, донька Надії Хільської отримує пенсію через втрату батька. Також і дружині, і батькам загиблого захисника дається компенсація в розмірі 50% на комунальні послуги. Щоправда, мама і тато Хільського наразі цю компенсацію не отримують.

"Вже кілька місяців, як почала отримувати. Це пенсія на утримання дитини і компенсація 50% за комунальні послуги. Але батьки Льоші ще не отримують, хоча, начебто, подавали всі документи одночасно. Вони живуть у Кам'янському Дніпропетровської області, може, у них якось по-іншому ця процедура минає. Бо ця компенсація виплачується на сім'ю. Тому мені дивно, що ми з Лєрою отримуємо, а вони – ні", - розповіла акторка в інтерв'ю kp.ua.

Також Надія Хіліська почала отримувати виплати в розмірі 15 мільйонів гривень за загибель чоловіка на війні, ця сума ділиться порівно з нею і донькою та батьками Олексія. Як говорить акторка, кошти від держави не надходять всі одразу. Спочатку дається півтора мільйона, а потім щомісяця виплачуватиметься решта суми.

"Вони ж не одразу всі виплачуються. Виплачуються протягом декількох років. Одразу виплачується півтора мільйона, а тепер щомісячно нам виплачують певну суму. І таким чином будуть виплачувати доти, доки не виплатять всю. І ця сума, як я вже сказала, ділиться на сім'ю: половина – нам з Лєрочкою, половина - батькам Льоші", - зізналась артистка.

Зірка реаліті шоу розбурхала фоловерів світлинами у "голій сукні"

субота, 17 серпень 2024, 16:10

Модель і зірка британського реаліті-шоу "Острів кохання" – Джессіка Гейл – опублікувала в Instagram знімки свого нового спокусливого аутфіту. Дівчина зібралася на вечірку у чорній мереживній прозорій сукні, яка мала високий розріз, відверте декольте і ...

"Побутовий алкоголізм побудований на тому...": Відомий український співак-воїн розповів про свою депресію

субота, 17 серпень 2024, 11:37

Відомий український музикант, фронтмен гурту O.Torvald, військовий Женя Галич розповів про свою депресію, яка розпочалася в нього на початку повномасштабного вторгнення. Артист поділився, що депресію він запивав алкоголем, передають Патріоти України. З...