"Мені надходило дуже багато погроз, я боюся": Маша Єфросініна зізналася, чому не їздить до Криму

Українська телеведуча Маша Єфросініна пояснила, чому не їздить до тимчасово окупованого Росією Криму. Артистці надходило дуже багато погроз, передають Патріоти України.

Про це зірка розповіла в інтерв'ю з боксером Олександром Усиком у програмі "Іспит" на своєму YouTube-каналі. За словами Єфросініної, вона боїться, що її не впізнають на кримському кордоні, та побоюється провокацій.

"Я, чесно, побоююся провокацій. У мене все-таки двоє дітей. Мені після моїх висловлювань проти анексії Криму дуже багато надходило погроз. Серйозних та страшних. І я реально просто боюся", – сказала ведуча.Крім цього, у Єфросініної є страх побачити іншу картину.

"Усе моє дитинство пройшло в Криму. Я поїхала вступати до університету, і для мене Керч – це просто рожевий рай, незважаючи на те, що воно маленьке містечко. Я дуже боюся, що я побачу зміни в людях", – додала телезірка. Між іншим, ведуча розповіла, що у Криму у неї практично не залишилося рідних, крім тітки та двоюрідних братів та сестер.

Коротко про зірку:

Маша Єфросініна – 42-річна телеведуча, актриса та блогерка. Народилася у місті Керч (Крим, Україна). Прославилася завдяки "Підйому" на "Новому каналі". Тепер знімається у проєктах 1+1 та просувається як інтерв'юер на власному YouTube-каналі.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...