"Мені не соромно, що я росіянин": "Рукоблуд" Дзюба відповів українським футболістам, які вимагали в нього виступити проти війни

Російський нападник "Зеніту" Артем Дзюба поділився думками про війну Росії проти УкраїниЗахисник "Евертона" Віталій Миколенко запитав Артема Дзюбу, чому той запхав свій язик у дупу і мовчить про війну з Україною, зазначають Патріоти України.

"Я проти будь-якої війни. Війна це страшно. Але я також проти людської агресії та ненависті, яка з кожним днем набуває якихось неймовірних масштабів.

Я проти дискримінації за національною ознакою. Мені не соромно, що я росіянин. Я пишаюся тим, що я росіянин. І не розумію, чому зараз мають страждати спортсмени.

Я проти подвійних стандартів. Чому одним можна все, а на нас вішають усіх собак. Чому завжди всі кричали про спорт поза політикою, але за першої нагоди, коли справа стосується Росії, цей принцип абсолютно забувається?

Повторюся, війна – це страшно. У стресових ситуаціях люди показують свою сутність, часом негативну. Скільки злості, бруду та жовчі полилося зараз на всіх російських людей, незалежно від їхньої позиції та професії. Ті тисячі людей, хто пишуть образи та погрози – встаньте в чергу!

Подвійно дивно чути це все від людей, яким Росія в їхньому житті дала дуже багато. Все це тільки створює ще більше негативу. Війна скінчиться, а людські стосунки залишаться. І перемотати назад вже не можна буде. Пам'ятайте про це.

P.S. А деяким колегам по цеху, які сидять на попі в особняках в Англії і кажуть гидоти: нас це не може образити, ми всі розуміємо! Усім миру та добра!", – написав Дзюба, який отримує багатомільйонний контракт від "Газпрому".

На початку листопада 2020 року в мережі з'явилося відео з мастурбацією Дзюби. У зв'язку з інцидентом форвард був виведений зі складу збірної Росії на листопадові матчі Ліги націй, а також був позбавлений капітанської пов'язки в "Зеніті".

УЄФА та ФІФА відсторонили російські клуби та збірну від змагань під своєю егідою. Жоден із тамтешніх гравців чи тренерів відкрито не засудив злочинні дії Путіна на території України.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...