"Мені прізвище не дозволяє": Відомий співак розповів, як Пугачова не взяла великі гроші в грузинського князя

Співак Михайло Звездинський розповів, що в радянські роки в його нічний клуб «Сатурн» в Москві приходили багато знаменитостей, у тому числі і Алла Пугачова. В програмі «Доля людини» Звездинський згадав, як одного разу в його клуб завітав грузинський князь, який був зачарований творчістю Пугачової, передають Патріоти України.

Зокрема, співак зазначив, що Алла Борисівна завітала в клуб відразу після того, як перемогла на конкурсі в Сопоті, і на ній була дуже гарна сукня. Поруч зі співачкою сиділи Юрій Антонов і Савелій Крамаров. «Вони взяли її портрет художниці Іванової і повісили наді мною. Пугачова каже: «З цього дня шинок називається «Арлекіно», - згадує Звездинський. За його словами, в той вечір в клубі відпочивав грузинський князь і підійшов до нього з великою упаковкою, відкрив її, а там 50000 рублів.
Він попросив Звездинського віддати ці гроші Аллі Борисівні і попросити її що-небудь заспівати. Звездинський взяв гроші, підійшов до примадонни і пояснив ситуацію. «Вона говорить: «Передай йому, що я з князями не знайомлюся. Мені прізвище не дозволяє», - сказав музикант. У цьому інтерв'ю він також згадав і про своє знайомство з Галиною Брежнєвою. Звездинський зазначив, що насправді дочка генсека була неймовірною красунею, але, на превеликий жаль, дуже багато пила і місяцями не виходила з запою.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...