"Мені шкода, що це зайняло у мене так багато часу": Лопес зробила зізнання на тлі розлучення з Беном Аффлеком

Через два місяці після подачі заяви на розлучення з Беном Аффлеком 55-річна Дженніфер Лопес, яка, за словами її друзів, «лікується» алкоголем, в інтерв'ю журналу Interview сказала, що вона «жодної секунди» не шкодувала про свій вибір, передають Патріоти України.

Усвідомивши, що рішення розлучитися з Аффлеком — це «саме те, що їй було потрібно», Джей Ло зізналася: «Я думаю про себе… Дякую тобі, Боже! Мені шкода, що це зайняло у мене так багато часу. Мені шкода, що Тобі довелося робити це зі мною так багато разів. Я повинна була дізнатися це два або три рази тому. Я розумію».

За словами Лопес, яка вже тричі виходила заміж, емоційні втрати від розлучення можна порівняти з тим, що її «дуже сильно вдарили по голові довбаною кувалдою», пише The News.

Попри минулі надії на тривале кохання, тепер вона вважає «стару Дженніфер», яка прагнула спілкування, щоб почуватися повноцінною, «тупою су… ю», і навчилася говорити «ні» такому мисленню. Хоча Лопес зізналася, що відчуває себе «самотньою» і «сумною» після розриву, вона прийняла свою незалежність, кажучи: «Я здатна відчувати радість і щастя сама по собі».

Дженніфер Лопес не назвала ім'я Аффлека в інтерв'ю, хоча й не приховувала, про кого йдеться. Тим часом 52-річний Аффлек ще не давав жодних коментарів.

Пара, яка, як відомо, розірвала свої перші заручини у 2004 році, примирилася у 2021 році та одружилася наступного року, але на другу річницю весілля, 20 серпня 2024 року, Лопес подала на розлучення.

"Це необхідно усвідомити та прийняти": Демі Мур розповіла, у якому стані зараз перебуває тяжко хворий Брюс Вілліс

середа, 16 жовтень 2024, 9:20

Колишня дружина зірки культового бойовика "Міцний горішок" Брюса Вілліса, який хворий на лобово-скроневу деменцію, Демі Мур поділилася обнадійливими новинами про його здоров'я. За словами знаменитості, 69-річний артист перебуває у стабільному стані, . ...

"Закінчую пити антидепресанти": Женя Галич уперше прокоментував чутки про розлучення

вівторок, 15 жовтень 2024, 17:59

Лідер гурту O.Torvald, український співак й військовослужбовець Женя Галич прокоментував чутки про розлучення з дружиною Валерією, передають Патріоти України . До слова, припущення про те, що пара більше не разом, спровокували нещодавні висловлювання ...