"Мені страшно називати це ім'я": Вікторія Смеюха розповіла про булінг у гурті "НеАнгели"

Екссолістка гурту "НеАнгели" поділилась новими деталями праці в дуеті. Вона зізналась, що через булінг довгий час боролась з комплексами. Колишні солістки "НеАнгелів" активно діляться скандальними деталями про досвід роботи в колективі після публічної сварки. Вікторія Смеюха днями розповіла, як потерпала від постійних принижень, передають Патріоти України.

Віка з "НеАнгелів" про булінг

Смеюха розповіла, що у свій бік часто чула приниження й образливі коментарі. Через це співачка почала думати, що з нею щось не так.

"Це постійні закиди, шпильки й, мабуть, це називається в наш час "булінг". У моєму випадку як: не говори багато, не танцюй багато, не забирай квіти, не давай автографи, не фотографуйся. Вона в мені зароджувала комплекси. І у мене пішло багато років, щоб це опрацювати та вийти з цього стану", – зізналася артистка.

Вікторія Смеюха вважає, що завдяки її доброті та розумінню дует зміг працювати 15 років. "Гурту могло б не бути вже на п'ятому році існування", – поділилась виконавиця.

Та попри весь "аб'юз", який Вікторія терпіла упродовж довгого часу, вона не тримає зла на колегу Славу Камінську: "Я хочу сказати, що я її люблю, досі люблю попри все".

Цікаво, що під час розповіді Вікторія Смеюха не називала імені Слави. Це вона пояснила тим, що боїться знову згадувати її ім'я. "Мені страшно називати це ім'я, бо не знаю, як ця людина це сприйме, бо правду не люблять, бояться її", – зауважила зірка. Та після публічного конфлікту більш як очевидно, що вона мала на увазі Славу Камінську.

Тим часом Слава Камінська розповіла свою версію подій:

  • Знаменитість вважає, що Вікторія Смеюха опублікувала відео з тортом і дає "гидкі інтерв'ю" про колегу тому, що хоче здобути популярність перед випуском нової пісні.
  • Слава прокоментувала і слова Віки про бійку та вирване волосся в автобусі. Вона підтвердила, що така ситуація справді була, але конфлікт почала саме Смеюха. Вона нібито запізнилась на 40 хвилин попри те, що Камінська тоді була на 8 місяці вагітності: "Я попросила, щоб вона поважала мій стан, на що почула: "Вагітність – не хвороба". Я сказала, що ще слово і вдарю, а Віка відповіла, що також вдарить і вона сильніша. А далі все, як в тумані".
  • Камінська впевнена, що практично всі конфлікти провокує саме Віка. Тепер Слава не хоче навіть вітатися з ексколегою та через її образливе відео й безліч інтерв'ю скасувала концерти "НеАнгелів".

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...