"Мені страшно": Прихильник Путіна Моргенштерн заявив, що вже не хоче їхати з концертами в Україну (відео)

Прихильник Путіна, російський репер Моргенштерн, концерти якого заплановані в Україні влітку 2021 року, припустив, що виступи скасуються. Про це він заявив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Він натякнув на пандемію коронавірусу, а також згадав про реакцію українців на його образи в бік жертв пожежі в Одеському коледжі.

«Зараз ми узагалі не поїдемо, бо там починаються якісь штуки прикольні… І, схоже, знову будуть переноситися концерти, тому що більша частина артистів уже все перенесли. Особливо після історії з Одесою. Мені страшно банально, я не буду брехати. Мені страшно їхати», – поділився він зі своїми фанатами.

Концерти Моргенштерна були заплановані на червень 2021 року в Харкові та Запоріжжі. Водночас компанія-дистриб’ютор ще не зняла анонс станом на 18:30 20 квітня.

Крім того, перший сольний концерт скандального співака анонсували у Палаці Спорту в Києві. За крісло в першому ряді організатори просили близько 5 тисяч гривень.

Що відомо про концерти Моргенштерна в Україні

Минулого року виступ виконавця в Одесі обернувся скандалом. Моргенштерн зі сцени назвав "показухою" оголошення жалоби з нагоди страшної пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Пізніше у Держприкордонслужбі прокоментували заплановані концерти Моргенштерна в Україні. А у Службі безпеки України перевіряли російського репера Моргенштерна на предмет підстав про недопущення в Україну, але причин у відмові не було.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...