"Мені так шкода, але головне зараз - це життя!": Російські загарбники понівечили автомобіль чоловіка Ілони Гвоздьової (фото)

Відома танцівниця Ілона Гвоздьова, яка виїхала з дітьми та мамою до Італії через війну, показала, на що російські загарбники перетворили спортивний автомобіль чоловіка. Вони буквально понівечили машину, не залишивши їй шансів на відновлення, передають Патріоти України.

«Згадую, як ти перший раз покликав мене проїхати з тобою на твоєму SKYLINE, і ми стояли на „Старті“ на змаганнях на Чайці, тоді мені було так страшно, і в той же час я так пишалася тобою та твоєю сміливістю! Те, як ти дрифтував на нашому весіллі, назавжди залишиться у серці», — поділилася спогадами Ілона.

Вона запевнила, що вони з Іваном, молоді, енергійні, зможуть ще заробити та купити новий автомобіль, відбудувати зруйнований будинок. «Мені так шкода мій коханий, але головне зараз — це життя! Ми з тобою ще такі молоді, енергійні, ще заробимо і купимо ще найкращу машину, але цю залишимо як пам'ять. Все найкраще у нас ще попереду», — написала Ілона в Інстаграм. .

Раніше ведучий «Орла та Решки» Євген Синельніков показав, на що орки перетворили його будинок у Бучі.

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...

"У мене купа всього зі здоров'ям": Відомий український гуморист зізнався, як його не взяли на службу до війська

середа, 8 травень 2024, 14:30

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, що хотів піти служити. Гуморист без повістки пішов до військкомату, пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), після чого його відправили до лікарні та відмовили у службі. "Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили до...