"Мені така подруга не потрібна. До побачення, Ані Лорак": "Коханець" співачки попрощався з нею назавжди через мовчання зірки про війну в Україні


Український режисер Олег Боднарчук, якому приписували роман з опальною співачкою Ані Лорак, засудив її мовчання про війну в Україні та заявив, що їх дружба закінчилася раз і назавжди, передають Патріоти України.

"На жаль, або на щастя, одну подругу я втратив. Мінус один. Втратив, в першу чергу, тому що мені було важливо, щоб всі вийшли з прапором України на горизонт і висловили свою позицію. Є і момент особистий: мені було сумно, що їй нецікаво, як я себе почуваю в Києві, в Україні під час військових дій", - сказав Боднарчук в інтерв'ю DOROTYE.

Він додав, що йому було дуже сумно, що Лорак жодного разу йому не подзвонила і не написала. "У цих обставинах ти розумієш, що дружба наша закінчилася", – сказав режисер.

Він зазначив, що така подруга як Ані Лорак, яку абсолютно нічого не цікавить, йому не потрібна. Тому він публічно сказав їй: "Мені така подруга не потрібна. До побачення, Ані Лорак".

Також Олег Боднарчук висловився про своїх російських колег. За його словами, у багатьох з них вже давно "заклеєний рот", тому вони мовчать про війну в Україні. "Це більше схоже на Північну Корею. У них вже давно заклеєні роти. У них є традиція: чим ближче ти до влади, тим довший у тебе язик для того, щоб цій владі підлизувати всі місця", – сказав Боднарчук.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...