"Мені це подобалося": Верона ван де Лер, віце-чемпіонка світу з гімнастики і опісля порноакторка, описала домагання в спорті (фото)

За її словами, тренери інколи навіть малечу розбещують.

Знаменита нідерландська гімнастка, володарка срібної медалі чемпіонату світу 2002 року, Верона ван де Лер зізналася, чому пішла в порноіндустрію. Про це повідомляє "Медуза", передають Патріоти України.

"Мені це подобалося, я завжди це бачила просто роботою – це легально в Голландії, якщо тобі більше 18 років і ти платиш податки. Ніхто на мене не тиснув, було багато свободи", - поділилася думками Верона.

"Мені подобалася ця робота. Звісно, в якісь дні ти можеш відчувати себе погано чи хворіти. Але тоді я просто не працювала. Якщо не відчуваєш збудження, то немає сенсу щось знімати, тому що всі це помітять. Правда, дещо фейків все ж було: іноді доводилося занадто голосно стогнати. Голосніше, ніж у звичайному житті", - зізналася колишня спортсменка.

Також ван де Лер описала сексуальні домагання у спорті.

"Я знаю тих, кому подобаються зовсім молоденькі, навіть діти. Вони люблять торкатися до їх голої шкіри, сідниць або грудей", - шокувала ван де Лер.

Вона помітила, що у віці з 10 до 13 років їй доводилося роздягатися перед тренерами-чоловіками для зважування.

"Також у нас був фізіотерапевт, який під час лікувальних процедур доторкався до тих місць, куди доторкатися було неправильно", - додала колишня гімнастка.

Верона іноді виставляє в соціальні мережі занадто відверті світлини.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...