"Мені здається, що до них ще щось не дійшло": Цибульська жорстко висловилася про українізацію

Акторка Ксенія Мішина, яка нещодавно показалася в обіймах загадкового чоловіка, потрапила у скандал через спілкування російською мовою в одному з інтерв'ю. Вона закрила коментарі під відео і нічого не коментує. Водночас співачка Оля Цибульська висловила свою думку щодо цієї ситуації, передають Патріоти України.

На думку співачки, російськомовне інтерв'ю Мішиної є гарним прикладом того, що не всім громадянам підходить лагідна українізація. Оля впевнена, що війна триватиме, доки українці не стануть свідомими. Артистка також боїться, що через це військові дії можуть зачепити й майбутнє покоління.

«Мені здається, що до них ще щось не дійшло. Я сподіваюся, що це відбудеться. Це знак про те, що, можливо, не всім підходить лагідна українізація. Десь вона має бути жорсткішою, але доки це буде продовжуватися, війна буде тривати й вона буде передаватися від нас, нашим дітям, дуже хотілося, щоб ми стали свідомими якомога швидше. І я роблю все, що від мене залежить, щоб ви закохувалися в українську», — відверто зізналася Оля.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...