"Мені здавалося, у нього хтось з'явився": Дружина DZIDZIO вразила новим одкровенням про їх розлучення

Колишня дружина артиста Дзідзьо співачка Ярослава Хома (Slavia) продовжує розкривати шокуючі подробиці їхнього розриву. Вона повідомила, що дізналася, що її чоловік збирається розірвати шлюб від журналістів, а не від нього самого. Про це повідомили в програмі "Викриття" на Kyiv Live, передають Патріоти України.

"Він мене не попередив, що прокоментує це публічно. Ми повинні були подавати заяву разом, але я дізналася про те, що був суд після того, як Михайло оголосив про це в ЗМІ. І це ще раз підтвердило, що ми з ним порізно - сім'я повинна обговорювати такі моменти разом. 8 місяців тому він сказав, що хоче пожити окремо. Зняв квартиру і просто переїхав. До цього наші відносини поступово погіршувалися. Зникла теплота. Мені здавалося, що у нього хтось з'явився - були якісь дзвінки й повідомлення в дивний час", - відверто розповіла Slavia.

Поки чоловік гастролював, Ярославі доводилося весь час чекати його вдома. Свою сольну кар'єру почати ніяк не вдавалося - Dzidzio був проти.

"Я дуже хотіла співати й грати у фільмах. Але Михайло говорив, що переживає, що я не впораюся, що мені не вистачає досвіду. Мені така фраза запам'яталася: "якщо ти станеш зіркою, ти мене кинеш. А я не розуміла чому. У мене просто серце було переповнене любов'ю і вдячністю за те, що Бог дав мені таку людину. Я дивилася на нього вночі, коли він пізно приїжджав з концертів, і плакала від щастя, що він у мене є ", - поділилася Ярослава.

Відзначимо, що зараз Ярослава Хома розвиває свою кар'єру під сценічним псевдонімом Slavia. Нагадаємо, що Ярослава й артист прожили разом 20 років.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...