Мер Львова Андрій Садовий знов одружився, у православному храмі під час відпустки

Міський голова Львова Андрій Садовий здивував новиною про друге одруження. На своїй сторінці в Facebook політик опублікував фото з дружиною - Катериною, передають Патріоти України.

"Це козацька церква в Каневі. Ми з Катериною знову одружилися. Немає часу нічого пояснювати. Попереду кілька днів найкоротшої та найочікуванішої відпустки. Дякуємо", - написав чоловік.

Зазначимо, що вперше з Катериною Андрій одружився у 2021-му році. Подружжя виховує п'ятьох хлопців - Антонія, Івана-Павла, Тадея-Луку, Михайла і Йосипа.

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...

Мер Львова Андрій Садовий знов одружився, у православному храмі під час відпустки

вівторок, 6 серпень 2024, 23:35

Міський голова Львова Андрій Садовий здивував новиною про друге одруження. На своїй сторінці в Facebook політик опублікував фото з дружиною - Катериною, передають Патріоти України. "Це козацька церква в Каневі. Ми з Катериною знову одружилися. Немає ча...