"Міф про сильного чоловіка існував лише в піснях": Відомий режисер пояснив, чому Олег Винник не зможе вибілити зіпсований образ

Український співак Олег Винник залишився у довоєнній реальності, а його аудиторія внаслідок війни здобула іншу глибину і мудрість. Таку думку в інтерв’ю OBOZ.UA висловив режисер та продюсер Олег Боднарчук, передають Патріоти України.

Режисер-постановник впевнений, що "в майбутньому ці два полюси вже не зшити". На його думку, Олег Винник вже не зможе мати в Україні тієї аудиторії, яка була прихильна до нього до вторгнення.

Нагадаємо, до повномасштабної війни співак Олег Винник був одним із найпопулярніших виконавців в Україні. В інтерв’ю ЗМІ продюсер виконавця Олександр Горбенко, розповідав, що менш ніж за $100 000 Винник у рекламних кампаніях участі не бере. У співака був найвищий прайс на виступ на новорічних корпоративах – 45-хвилинний концерт коштував €50 000. Артист також зібрав лояльну онлайн-аудиторію в 2,5 млн підписників.

Після повномасштабного вторгнення Олег Винник виїхав з України до Німеччини та випав з публічного простору. Про нього нічого не чутно досі. Єдине інтерв’ю, яке дав українським журналістам артист, відбулося в Берліні.

"Я вважаю, що аудиторія цього артиста була з ним дуже поверхнево знайома, – каже Олег Боднарчук. – Останнє та, здається, єдине його інтерв’ю яскраво представило цю людину глядачам. Я для себе зрозумів, що в нього був класний продюсер, за якого жодних інтерв’ю в Олега не було. І міф про розсудливого, доброго, щедрого, ніжного і сильного чоловіка існував тільки в його піснях".

"Міф розвіявся. Олег все про себе розповів, причому він, напевне, вважає, що це був апофеоз щирості, відвертості і краси людської душі. Однак стало ясно, що Винник залишився у довоєнній реальності, а його аудиторія внаслідок війни здобула іншу глибину і мудрість. Я думаю, що в майбутньому ці два полюси вже не зшити", – додав Боднарчук.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...