"Мій досвід показує, що дві речі можуть бути істинними": Дружина Брюса Вілліса розкритикувала ЗМІ за заголовки у статтях про хворобу її чоловіка

Дружина Брюса Вілліса Емма Хемінг опублікувала відео, в якому звернулася до ЗМІ з проханням не писати клікбейтні заголовки про хворобу її чоловіка, передають Патріоти України.

Емма Хемінг пояснила, яким стало життя її родини після того, як у Брюса Вілліса виявили деменцію. Вона звернулася до ЗМІ з проханням подивитися на хворобу під іншим кутом.

«Мій досвід показує, що дві речі можуть бути істинними і існувати одночасно. Горе і глибока любов. Печаль і глибокий зв’язок. Травма і стійкість. Щоб зрозуміти це, мені довелося звернути зі свого шляху, але як тільки я дійшла до цього, життя справді почало набувати сенсу, і в мене з’явилося справжнє відчуття мети. У цій історії стільки краси і душевності», — розповіла вона.

Дружина Брюса Вілліса зауважила, що деякі люди, які формують суспільну думку, не знайшли часу, аби ознайомитися належним чином із тим, що таке нейрокогнітивні захворювання.

«Чому я можу бути такою сміливою і сказати це? Тому що я бачу заголовок за заголовком і рекламні оголошення дезінформації. Я навіть не кажу про свою сім'ю, я звикла до божевілля цих надуманих заголовків та історій. Я просто говорю про базову обізнаність про деменцію та про те, що подають громадськості. Ви дивуєтеся, чому в нашому суспільстві поширені тривожність і депресія. Я чесно думаю, що частково це пов’язано з таким типом клікбейта, з тим, як речі створюють і проштовхують до нас, і як у нас є доля секунди, щоб прийняти цю інформацію. Це вплине на мою психіку».

Вона закликала журналістів намагатися глибше розібратися із проблемою деменції і якісніше інформувати людей про хворобу.

«У цьому просторі є стільки чудових організацій і спеціалістів, до яких можна звернутися, тож ви дійсно можете докласти належної уваги, щоб виправити свою історію та вміст», — сказала вона.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...