"Мій лікар каже..": Даша Астаф'єва вперше зізналася, чому у неї немає дітей

Українська співачка, актриса і ведуча Даша Астаф'єва відверто розповіла, чому у неї немає дітей. В інтерв'ю Славі Дьоміну вона зізналася, що вже давно хотіла народити дитину, проте всі її романтичні стосунки з чоловіками закінчувалися, не було хеппі-енду, передають Патріоти України.

У якийсь період, коли Даша була в не дуже хорошому емоційному стані, вона навіть хотіли зробити штучне запліднення. Однак тоді її відрадила подружка.

"Це було в такому стані, коли ти розумієш, що вже ніколи не зустрінеш людину. Всі стосунки якось однаково закінчуються. А подружка була вагітна. Вона говорила, що це найкрутіший стан, що вона дуже щаслива. Я і сказала, що хочу просто піти і завагітніти. А вона каже: "Так не можна. Ти повинна все зробити, щоб у твоєї дитини був батько. Тому що ти сама не розумієш, як ти знедолиш дитину. Людина, у якої немає батька або матері, завжди буде "кульгати"", - розповіла Даша.

Вона додала, що зараз готова народити дитину своєму обранцеві, стосунки з яким називає "дуже високими". Але є питання, пов'язані зі здоров'ям.

"Як виявилося, у мене багато всього від нервів. Мій лікар каже, що якби я поїхала кудись на кілька місяців і не переживала, то все б вийшло. Зараз у мене немає такого стану, в якому народжуються діти", - додала Астаф'єва.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....