"Мій перший контакт зі "ждуном": Тарас Тополя шокував, як впіймав колаборанта і чи доводилося йому вбивати окупанта

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя пригадав, як на початку війни його підрозділ впіймав колаборанта, а також зізнався, чи доводилося йому вбивати ворога, передають Патріоти України.

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" артист розповів про службу "Антитіл" на передовій. За словами виконавця, особливо був складний початок війни. Підрозділ, де служив музикант, зазнавав втрат від першого ж дня. Також співак пригадав, що вони тоді впіймали колаборанта, який чекав на прихід окупантів.

"Мій перший контакт зі "ждуном" відбувся на другий-третій день війни. У нього були мапи летовищ у Києві, на мапі були певні точки позначені. Все говорило про те, що він був агентом, який чекав на росіян. Він залишився живим. Мабуть, в цьому й полягає відмінність українців від них, що ми є гуманнішими", - розповів музикант.

Тарас Тополя також зазначив, що на війні служив парамедиком. Він брав участь у воєнних операціях, але ворога не вбивав. Соліст "Антитіл" разом з іншими учасниками гурту надавав медичну допомогу.

"Стосовно вбитих росіян – це було на Харківщині. Я завжди зауважую, що я особисто не брав участі у вбивстві росіян. Я був залучений у штурмових і оборонних операціях, як парамедик. Коли ми прийшли у перший день повномасштабної війни, то ми не обирали стати парамедиками. Так сталося в силу наших знань і навичок, які були набуті від 2014 року", - додав музикант.

Зазначимо, Тарас Тополя разом з учасниками гурту "Антитіла" від перших днів війни служив на фронті парамедиком. Утім, у серпні 2022 року за наказом тодішнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного артисти виїхали з передової, після чого зайнялися волонтерством

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...