Мільйон розмов із нужденними: Кейт Міддлтон з'явилася на публіці у новому неймовірно елегантному образі (фото)

У герцогині Кембриджської Кетрін сьогодні відбувся черговий захід, який вона відвідала без чоловіка Вільяма, інформують Патріоти України.

Герцогиня прибула до організації Shout, щоб відзначити службу текстових повідомлень про психічне здоров'я, що охоплює понад мільйон розмов із нужденними. Кейт зустрілася з клінічними керівниками, волонтерами та тими людьми, які збирають кошти, щоб подякувати їм за їхні неоцінні зусилля щодо забезпечення життєво важливої підтримки психічного здоров'я, доступної у всій Великій Британії у будь-який час дня та ночі.

Образ 40-річної Кетрін сьогодні є досить похмурим, але, можливо, це пов'язано з тим, куди вона приїхала і з якою метою. На герцогині була довга сукня-сорочка темно-зеленого кольору в принт від Derek Lam, вартістю 355 фунтів стерлінгів із широким чорним поясом на талії. Вона також взула високі замшеві чоботи, зробила гарне укладання локонами, доповнила образ золотими сережками-кільцями та денним макіяжем.

Під час візиту Кетрін познайомилася з 13-річним Лео Стрітом, скаутом із Бромлі на південному сході Лондона, який зібрав 8000 фунтів стерлінгів для Shout, просидівши на вулиці у наметі весь 2021 рік.

Організація Shout була запущена 2019 року завдяки установчому гранту Королівського фонду та забезпечує цілодобову підтримку людям, які мають проблеми із психічним здоров'ям.

Це був перший великий проєкт герцога та герцогині Кембриджських спільно з герцогом та герцогинею Сассекськими, який був запущений після інвестицій Королівського фонду у розмірі 3 мільйонів фунтів стерлінгів у травні 2019 року. Візит герцогині знаменує собою знакове досягнення Shout — мільйон розмов із нужденними.


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...