Мішина розповіла, що зараз відбувається із її стосунками з Еллертом

Популярна українська актриса, екс-холостячка Ксенія Мішина розповіла про непростий період у романтичних стосунках з гумористом Олександром Еллертом, передають Патріоти України.

На пост-шоу "Холостячки 2" вона зізналася, що у них дійсно криза, проте Ксенія і Олександр намагаються відновити почуття. Зіркова пара 1 сезону "Холостячки" – Ксенія Мішина і Олександр Еллерт - довгий час не давала коментарів щодо того, як розвиваються їхні стосунки. Адже після того, як актриса оголосила про розрив, її підловили разом з гумористом.

Мішина дала зрозуміти, що все-таки роман з автором "Кварталу 95" не припинився. Однак пара працює над труднощами у відносинах.

"Зараз у нас складний період. Я вважаю, це нормально, це відбувається у кожній парі. Криза - це шанс на розвиток. Звичайно, ми спілкуємося, пробуємо відновити наші відносини. Що буде далі - я поки не знаю", – зізналася Мішина.

Нагадаємо, у фіналі першої "Холостячки" Ксенія Мішина вибрала переможцем Олександра Еллерта. Тоді між парою зав'язалися стосунки, які треба було приховувати близько 3 місяців. Вже після виходу шоу на екрани, пара розповіла, що досі разом.

Актриса і гуморист разом їздили на відпочинок і святкували дні народження. Але згодом у їхніх стосунках виникла перша криза: тоді в мережі також запідозрили, що закохані розірвали стосунки.

16 липня актриса заявила, що раз і назавжди розірвала стосунки з обранцем з "Холостячки". Після цього і вона, і гуморист відпочивали в окупованому Криму. Згодом з'явилися чутки, що пара примирилася.

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...