"Міста нема, але море залишилося": Катерина Осадча довела до сліз історією хлопчика з Маріуполя

Ведуча Катерина Осадча у себе на сторінці в Instagram поділилася щемливою історією маленького хлопчика з Маріуполя, передають Патріоти України.

Знаменитість розмістила пост однієї волонтерки, яка розповідає, як до її центру привезли діток з розмбомбленого Маріуполя. Діти поводилися чемно і перш ніж з'їсти печиво, то серйозно запитували, чи потрібно ще з кимось поділитися.

А коли пили воду, то після двох ковтків запитували, чи можна випити всю. "Щоб якось розрадити братиків, ставили питання про рідне місто. Старшенький серйозно відповів: "Міста нема". А молодший братик з добротою і безпосередністю запросив: "Ви приїжджайте, море залишилось"… Це розірвало мою душу на шматки… Маріуполь… Міста нема… Але море залишилось", - поділилася волонтерка.

Своєю чергою Осадча наголосила, що зробить все, аби жахи сьогодення залишилися у пам'яті дітей лише у вигляді боротьби за свободу: "Діти, ми обіцяємо, що ми зробимо все, аби ви жили в найбагатшій країні і всі жахи сьогодення згадували лише як боротьбу за свободу", - зазначила ведуча.

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...