Модель із Китаю збільшила сідниці та поскаржилася на неможливість сидіти (фото)

Модель з Китаю, яка зараз проживає у США і відома як AsianBarbieDDoll, поскаржилася, що не могла сидіти місяць через встановлені в сідниці величезні імпланти. Про це вона розповіла виданню Daily Star, передають Патріоти України.

За її словами, загалом вона перенесла чотири операції на сідницях за три роки. Модель зізналася, що це була найболючіша операція, яку вона коли-небудь робила. Водночас вона висловила впевненість, що результат того вартий.

Висота імпланту становить вісім сантиметрів, що втричі більше від звичайних розмірів, зазначила AsianBarbieDDoll. Вага кожного з них сягає одного кілограма.

«Я почала трансформацію свого тіла ще у 2018 році, коли вперше збільшила груди, і з того часу не зупинялася. Я постійно намагаюся кинути виклик самій собі, щоб стати найкрасивішою і найсексуальнішою дівчиною, якою я коли-небудь зможу бути», — пояснила AsianBarbieDDoll.

На питання про те, чому вона вирішила вибрати такі великі форми, модель відповіла, що хоче досягти «образу Барбі».


"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...