"Могла б криптовалюту купити": Леся Нікітюк зізналась, скільки грошей витрачає у салонах краси

Українська ведуча Леся Нікітюк має гарний вигляд. До слова, зірка часто відвідує салони краси. Там Леся робить різні процедури, які коштують немало. В Instagram-stories Леся розповіла шанувальникам, скільки грошей витратила останнього разу в салоні краси, передають Патріоти України.

"Майже чотири години провели в салоні краси. Жахливо втомилася. Зробила манікюр, педикюр, ламінування брів, купила туш від Віри Брежнєвої зі знижкою, витратила 3,5 тис грн", - розповіла Нікітюк.

Ведуча навіть не втрималася та пожартувала з приводу цього. Вона зазначила, що ці кошти могла б витратити на те, аби купити криптовалюту. "Це ж скільки можна було криптовалюти купити?" - пожартувала Леся.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...