"Могла вживити "чіп краси": Пластичний хірург прокоментував екстремальне схуднення Пугачової

Російська співачка Алла Пугачова, яка продовжує шокувати фанів своїм екстремальним схудненням, вважає за краще замовчувати про свої секрети краси. Однак популярний у РФ пластичний хірург Тимур Хайдаров висловився про те, чому ж Примадонна могла так швидко втратити вагу. У програмі "Олена, блін!" він припустив, що Пугачова "чіпувалася" заради схуднення, передають Патріоти України.

Ведуча проекту зазначила, що співачка сильно змінилася. У неї нібито нова зовнішність: інші риси обличчя, струнке тіло. Однак багатьох цікавить, як Пугачова зважилася на пластичні операції, якщо вона, за чутками, має чимало проблем зі здоров'ям.

Пластичний хірург зазначив, що для схуднення Примадонна могла вдатися не до традиційної "пластики". Співачці нібито вживили "чіп краси". "Чіп краси, чіп здоров'я, можлива вона вдалася і до цієї історії... Чіп краси, або ж пігулка, яка просто переналаштовує організм. Ожиріння це ж не є норма, це порушення, грубо кажучи, деяких функцій, внаслідок порушення харчової культури. Так ось ми налаштування деякі перерозподіляємо і пацієнт, його організм, починає сам боротися із зайвим жиром", - розповів хірург.

Однак чи дійсно Пугачова "чіпувалася" заради схуднення або ж просто вдалася до "класичних" пластичних операцій - залишається загадкою.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...