Могилевська та Бабкін відмовилися виконувати "Хрещатик": Скандал із піснею Зіброва отримав несподівану розв'язку

Записана в 90-х пісня Павла Зіброва «Хрещатик» могла б добре вписатися в музичне оформлення святкування 30-річчя Незалежності в Києві, але врешты решт рядки про Хрещатик не почують ні на концерті на «Олімпійському», ні на закритому заході в Маріїнському палаці. Зате пісня Зіброва буде звучати на концерті в Дніпрі 24 серпня. Про це розповіла дружина виконавця Марина Зіброва в інтерв'ю, передають Патріоти України.

Раніше стало відомо, що пісні Зіброва визнали не гідними виконання на концерті на «Олімпійському». Співак сподівався, що його хоча б запросять на концерт в Маріїнському палаці, де будуть вшановувати Героїв України. Як виявилося, там «Хрещатик» послухати були готові, але не у виконанні Зіброва. Спочатку співати запропонували Наталі Могилевській, потім — Сергію Бабкіну.

«Знаю, що Наталі Могилевській запропонували серед усіх пісень виконати хіт „Хрещатик“, але вона відмовилася… Зробили нову оркестровку пісні „Хрещатик“ для концерту, яку в підсумку повинен був виконати Сергій Бабкін… Павло подзвонив Сергію Бабкіну,… попросив його не співати „Хрещатик“ і пояснити, що Павло не давав на це дозволу. Потім організатори швидко поміняли трек», — розповіла Зіброва.

Джерело: KP.ua

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...