"Мої вуха наливаються кров'ю": 4-річний син Анни Сєдокової заявив їй, що не любить її

Співачка Анна Сєдокова поділилася з шанувальниками темою, як її дуже зачепила. Артистка зізналася, що посварилася зі своїм 4-річним сином Гектором через музику, оскільки у малого жахливий музичний смак, передають Патріоти України.

"Син сказав сьогодні, що мене не любить. Ми посварилися через музику. Він має жахливий музичний смак. Я завжди фільтрувала, що ми слухаємо у сім'ї. Джаз та класичне піано завжди у моїх вухах. За вечерею або коли ми просто дуркуємо. Але настав момент, коли він випадково потрапив до компанії дітей-любителів "с*к" та "ж*п". І понеслась. Одна гірша за наступну. Мої вуха наливаються кров'ю, коли він підшукує собі потрібну пісню", - пожалілася молода мама.

Сєдокова зізналася, що у цих композиціях, які подобаються її 4-річному сину, її обурює не лише текст треку, а й його посил, позиціонування жінки у композиції.

"Ти мені смокчи і мовчи. Він, звичайно, не розуміє, думає, що це про молоко. І я не знімаю зараз із себе відповідальності, прошу помітити! Це я кумедно сміялася, коли він смішно танцював під дорослий хіт. Коли він запитав мене, що таке "бабки" я пояснила, що це бабусі біля під'їзду. І він страшенно засмучується, коли я вимикаю його музику. Просто до сліз. І тут моє мамине серце здається, і погоджується послухати ще одну. І дарма", - вважає Анна. Врешті співачка не втрималася і заборонила синові слухати дорослу російськомовну музику, на що він дуже образився:

"Він сказав мені, що більше не любить мене. Потім ми йшли до садка і мовчали. Я не тримала його за руку, лише на дорозі. Він запитав, чи може зігріти мою руку і взяти мене за неї. Я сказала, що подумаю. Люди припускаються помилок. Я припустилася. І настав час її виправляти. І тут запитань до виконавців немає зовсім. Вони мають музику 18+. І вони не винні, що дрібні пацани хочуть бути трохи більшими і крутішими", - зазначила Сєдокова. Артистка поділилася, що знає як виправити ситуацію і, можливо, поділиться досвідом з шанувальниками.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...