"Моя любимая любовь": Усик привітав дружину з днем народження, виклавши її фото в прозорій сукні

Непереможний український боксер Олександр Усик, вітаючи свою дружину з днем народження, виклав в Instagram спільне фото, повідомляють Патріоти України.

На знімку кримчанин обіймає Катерину Хмелевську одягнену в прозору сукню у велику сітку. Під екстравагантним вбранням можна побачити червону спідницю і такого ж кольору бюстгальтер. "С днем рождения, моя любимая любовь", – покаламбурив Усик в підпису до кадру.

Олександр Усик і Катерина Хмелевська

Нагадаємо, що пара вчилася в одній школі Сімферополя в паралельних класах. У 2009 році Катя і Олександр зіграли весілля. Пізніше в мережі з'явилося відео з урочистої церемонії одруження, яка відбулася в одному із РАГСів Сімферополя. За весь час спільного життя Катерина народила своєму знаменитому чоловіку трьох дітей: Лізу (10 років), Кирила (7) і Михайла (5).

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...