"Моя мама графиня": Оля Полякова зробила несподіване зізнання (відео)

У програмі "Дорослі дівчатка", яку Маша Єфросиніна й Оля Полякова ведуть разом, співачка розповіла про складні стосунки з матір'ю, передають Патріоти України.

Оля Полякова розповіла, що зараз, під час війни з Росією, багато хто був змушений жити разом зі своїми матерями та бабусями, чого не відбувалося з того часу, коли діти виросли та стали жити окремо.

І дорослим жінкам буває складно разом із мамами, адже вони звикли до самостійного життя. Оля нагадала, що зараз вона сама живе з матір'ю та своїми двома доньками, адже її чоловік залишився в Україні.

"Із моєю мамою складно жити", — зізналася співачка. Раніше вона розповідала, що "її мати — графиня" і вона мала народити "унікальну дитину".

"У своїй голові вона народила мене в Букінгемському палаці та все життя мені говорила: "Олю, будь леді". Фразу цю я ненавиділа та леді бути не збиралася. І весь мій характер сформувався на противагу цій фразі. Я хотіла, щоб мене сприймали такою, як я є", — розповіла Полякова.

Вона розповіла, що вона з матір'ю завжди мала близькі стосунки, але навіть коли вона її хвалила, то завжди додавала "але".

Полякова поскаржилася, що коли поділилася в соцмережах відео, в якому розповіла про те, що її 10 років "чекало" крісло шоу "Голос", мама відправила їй повідомлення, в якому привітала з досягненням, але зазначила, що вона неправильно наголосила на слові "чекало".

"Я завжди хотіла похвали, без "але", — зізналася Полякова та розповіла, що все ж таки трохи працювала з психотерапевтом, обговорюючи з ним свої дитячі проблеми.

Оля Полякова розповіла, що в телефонній книзі мама у неї записана як "Маман" і зізналася, що не завжди бере слухавку, коли вона дзвонить, бо та дзвонить надто часто й намагається контролювати. Причому сама вона це називає не контролем, а "увагою і турботою".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...