Гастро-експертка поділилася рецептом помідорів, фаршированих перцем. Ці незвичайні помідори Тетяна Литвинова фарширує перцем і зеленню. Спочатку такий рецепт її мама придумала для останніх зелених помідорів. Однак зараз гастро-експертка маринує будь-які помідори саме таким способом, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Маринад:
Перець, часник і листя селери дрібно нарізаємо і перемішуємо.
Намагайтеся вибирати найбільш стиглі і солодкі томати. Надрізаємо хрест на хрест і фаршируємо їх начинкою.
Стерилізуємо банки, викладаємо готові помідори в них. Залишки начинки викладаємо зверху для надання помідорам більш насиченого смаку.
Тепер приготуємо маринад, поки в киплячій воді стерилізуються кришки.
Для маринаду до киплячої води додаємо сіль і цукор, коли вода знову закипить додаємо туди оцет. Заливаємо маринад у банки.
Накриваємо банки кришками та відправляємо стерилізуватися на 20 хвилин. Час починайте відраховувати після закипання води в каструлі.
Після стерилізації закручуємо кришки, перевертаємо банки, вкутуємо гарячі банки теплим пледом і залишаємо до повного охолодження. Готово!
Українська співачка Настя Каменських, яка на гастролях у США співала російськомовні пісні зі свого репертуару, під час виступу в Маямі заявила, що немає різниці, якою мовою спілкуватися. Цей момент зафіксували глядачі в залі й розтиражували в соцмережі...
Олена Мозгова вперше відверто розповіла про обставини розпаду свого шлюбу з Олександром Пономарьовим. Їхні стосунки тривали майже десять років і завжди викликали чимало обговорень у медіа. Після розлучення співак у багатьох інтерв’ю підкреслював, що го...