
Гастро-експертка поділилася рецептом помідорів, фаршированих перцем. Ці незвичайні помідори Тетяна Литвинова фарширує перцем і зеленню. Спочатку такий рецепт її мама придумала для останніх зелених помідорів. Однак зараз гастро-експертка маринує будь-які помідори саме таким способом, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Маринад:
Перець, часник і листя селери дрібно нарізаємо і перемішуємо.
Намагайтеся вибирати найбільш стиглі і солодкі томати. Надрізаємо хрест на хрест і фаршируємо їх начинкою.
Стерилізуємо банки, викладаємо готові помідори в них. Залишки начинки викладаємо зверху для надання помідорам більш насиченого смаку.
Тепер приготуємо маринад, поки в киплячій воді стерилізуються кришки.
Для маринаду до киплячої води додаємо сіль і цукор, коли вода знову закипить додаємо туди оцет. Заливаємо маринад у банки.
Накриваємо банки кришками та відправляємо стерилізуватися на 20 хвилин. Час починайте відраховувати після закипання води в каструлі.
Після стерилізації закручуємо кришки, перевертаємо банки, вкутуємо гарячі банки теплим пледом і залишаємо до повного охолодження. Готово!
Акторка й телеведуча Даша Трегубова, якій цьогоріч виповнилося 45 років, поділилася своїм ставленням до інʼєкцій краси та розповіла про бʼютірежим, передають Патріоти України. Знаменитість зізналася, що хоча й не женеться за «стандартами краси», однак ...
Українська співачка Надя Дорофєєва вперше за тривалий час заговорила про особисте життя, передають Патріоти України. Артистка нині заміжня з ресторатором Мішею Кацуріним. І час від часу у Мережі Надя отримує надокучливі запитання про майбутнє поповненн...