Гастро-експертка поділилася рецептом помідорів, фаршированих перцем. Ці незвичайні помідори Тетяна Литвинова фарширує перцем і зеленню. Спочатку такий рецепт її мама придумала для останніх зелених помідорів. Однак зараз гастро-експертка маринує будь-які помідори саме таким способом, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Маринад:
Перець, часник і листя селери дрібно нарізаємо і перемішуємо.
Намагайтеся вибирати найбільш стиглі і солодкі томати. Надрізаємо хрест на хрест і фаршируємо їх начинкою.
Стерилізуємо банки, викладаємо готові помідори в них. Залишки начинки викладаємо зверху для надання помідорам більш насиченого смаку.
Тепер приготуємо маринад, поки в киплячій воді стерилізуються кришки.
Для маринаду до киплячої води додаємо сіль і цукор, коли вода знову закипить додаємо туди оцет. Заливаємо маринад у банки.
Накриваємо банки кришками та відправляємо стерилізуватися на 20 хвилин. Час починайте відраховувати після закипання води в каструлі.
Після стерилізації закручуємо кришки, перевертаємо банки, вкутуємо гарячі банки теплим пледом і залишаємо до повного охолодження. Готово!
Українська співачка Катерина Бужинська пояснила, чому не вже понад 10 років не бачиться з мамою. Рідна людина артистки ще до анексії Криму оселилася на півострові. Виконавиця в інтерв'ю на YouTube-каналі Марічки Падалко говорить, що її мама там вийшла ...
"Знаєте, що цікаво в дискурсі про Пугачову? Безвідносно, як хто до неї ставиться, слухає або не слухає пісні, вважає голосом "хороших руських" чи "мʼякою силою" проти війни", - про це у Фейсбуці пише політтехнолог Олег Постернак, передають Патріоти Укр...