Гастро-експертка поділилася рецептом помідорів, фаршированих перцем. Ці незвичайні помідори Тетяна Литвинова фарширує перцем і зеленню. Спочатку такий рецепт її мама придумала для останніх зелених помідорів. Однак зараз гастро-експертка маринує будь-які помідори саме таким способом, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Маринад:
Перець, часник і листя селери дрібно нарізаємо і перемішуємо.
Намагайтеся вибирати найбільш стиглі і солодкі томати. Надрізаємо хрест на хрест і фаршируємо їх начинкою.
Стерилізуємо банки, викладаємо готові помідори в них. Залишки начинки викладаємо зверху для надання помідорам більш насиченого смаку.
Тепер приготуємо маринад, поки в киплячій воді стерилізуються кришки.
Для маринаду до киплячої води додаємо сіль і цукор, коли вода знову закипить додаємо туди оцет. Заливаємо маринад у банки.
Накриваємо банки кришками та відправляємо стерилізуватися на 20 хвилин. Час починайте відраховувати після закипання води в каструлі.
Після стерилізації закручуємо кришки, перевертаємо банки, вкутуємо гарячі банки теплим пледом і залишаємо до повного охолодження. Готово!
У Юрмалі, де нещодавно проходив пісенний фестиваль Лайми Вайкуле, стався інцидент, який шокував шанувальників Максима Галкіна, передають Патріоти України. Минулого понеділка під час звичайної велосипедної прогулянки артист потрапив у ДТП. Про це повідо...
Українська танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, чому відмовилася розлучатися з чоловіком Іваном Хом’ячуком, та в яких стосунках перебуває з ним зараз. Про це вона сказала в коментарі ЖВЛ, передає NV, передають Патріоти України. Зі слів танцівниці, вон...