"Моя особиста думка, що є ценз, культура": Відома співачка поскаржилася на цькування з боку Пугачової та розкритикувала її пристрасть до міні

Екстравагантна співачка Ірина Понаровська поділилася одкровеннями про особисте життя. Зірка стала гостею YouTube-шоу «А поговорити?» з Іриною Шихман, передають Патріоти України.

Понаровська була досить категоричною у своїх висловлюваннях. Зокрема, це стосувалося Алли Пугачової. Ірина поскаржилася на цькування з боку примадонни. Каже, що Алла Борисівна не втрачала можливості, щоб зачепити її, дозволяла собі уїдливі висловлювання на її адресу. Траплялося це і під час запису «Блакитного вогника».

«Неприємно було. Зі мною говорили як трошки з чокнутою: „Ой, а хто це? А чи не блакитна кров у вас?“. Типу, йди до своїх царів та прадідів. Я не знаю якого кольору кров. Жилки блакитні, але кров наче червона. Знаєте, я народилася такою, я не знаю, що це», — розповіла Понаровська.

Також Понаровська засудила Пугачову за любов до сміливого молодіжного вбрання, особливо до міні. Вона рознесла в порох образ АБ на дні народження Анастасії Івлєєвої. Понаровська вважає, що зрілі жінки не повинні так оголюватись.

«Моя особиста думка, що є ценз, культура, об'єктивні поняття фігури, її недоліків. Худенькі ніжки — це ще не гарні. Мені це негарно. Якби я побачила такі ж шорти на Марлен Дітріх, я б те саме сказала, але чомусь вона собі цього не дозволяла», — сказала Понаровська.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...