"Моя рідна людина померла від раку": Олег Винник вперше розповів про сімейну драму - фани шоковані

Популярний співак Олег Винник вперше відкрив завісу особистого життя і поділився подробицями стосунків з Таюне. В інтерв'ю програмі «Зірковий шлях», відповідаючи на питання про ставлення до грошей, артист несподівано задумався і привів життєвий приклад, зазначають Патріоти України.

«Коли вмирала твоя рідна людина, потрібно було 50 тисяч євро. На операцію. Все інше — філософія», — сказав Винник в інтерв'ю каналу «Україна». Тоді у артиста цих грошей не знайшлося. «Моя рідна людина померла. Від раку», — додав співак.

Він вперше розповів, що це була рідна сестра його бек-вокалістки Таюне. У той же час захворіла і її мама, у жінки стався інфаркт. Винник підтримував Таюне. У той момент він написав для неї першу пісню «Солодкі сльози». Винник зізнається, що вірить в Таюне, як в сольну артистку і готує для неї репертуар.

«Я знав, що рано чи пізно це трапиться, але не очікував, що буду причетний до цього», — сказав Винник. Однак більше про стосунки з Таюне Олег не говорить. Шанувальники давно одружили їх і називають бек-вокалістку таємною дружиною артиста.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...