"Моя солодка дівчинка": Лобода показала фото Тільди в перші дні життя (фото)

Співачка Світлана Лобода в черговий раз зізналася в материнській любові. Її молодшій доньці Тільді виповнилося три роки, повідомляють Патріоти України.

«Моя любов, тобі сьогодні три роки! Як невблаганно швидко біжить час. І як же я щаслива, що ти у мене є!!! Люблю тебе, моя солодка дівчинка. Мій солодкий цукор. Дуже люблю», — написала щаслива мама й показала кілька фото доньки.

Шанувальники навперебій почали вітати співачку та її доньку й бажати щастя зоряній родині.

Відомо, що Тільда з'явилася на світ в одній з кращих клінік Лос-Анджелеса. Багато ЗМІ писали, що батьком дівчинки є німецький музикант, лідер Rammstein Тілль Ліндеманн. Дівчинку нібито навіть назвали на його честь.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...