"Моя вишенька": Зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" підігріла чутки про роман з "босом" (відео)

Українська актриса, головна героїня серіалу "Моя улюблена Страшко" Ірина Поплавська вирішила пограти з шанувальниками в гру "Було/не було", передають Патріоти України.

Так, фанатів дуже цікавить, як склалися стосунки Ірини та її серіального боса Олександра Соколова поза проектом. Шанувальники розпитали про це актрису, а також поцікавилися чи був у них секс.

Що стосується сексу, Ірина зазначила, що вона "таким не займається". А ось на питання про стосунки з партнером по серіалу, Поплавська сказала: "Одне серце на двох, кохання, плани на життя і майбутнє, дитина". Також актриса додала, що у них з Олександром хороші теплі стосунки. Крім того, дівчина назвала його солоденьким кошеням і своєю вишенькою.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...