Моє тіло - моє діло: Українська співачка з'явилася в Playboy (фото)

Співачка Христина Соловій дала інтерв'ю журналу Playboy Ukraine, яке увійшло у вересневий випуск глянцю, повідомляють Патріоти України.

"Десь із 5 класу я чула безліч об’єктивацій мого тіла, непроханих оцінок і порад з приводу довжини моїх спідниць, яскравого мейкапу чи "провокативної" поведінки. На щастя, мені поталанило з рідними, які приймали всі мої експерименти із зовнішністю і разом з ними приймали мене, - анонсуючи інтерв'ю співачка написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Мені 28 і я почуваюсь достатньо самобутньою та красивою, аби дозволити собі бути відвертою на фото, відео чи на сцені заради свого задоволення. Коли я, 22-річна «квіточка» української музики (чи ваш улюблений епітет), вперше отримала пропозицію публікації відвертих фото, я злякалась. І потрапила у відому пастку «а що скажуть люди?». І люди неодноразово розповідали, як їм належить моє тіло, і що я маю з ним робити, а що - ні.

Вийти з токсичного контролю суспільства над проявами моєї сексуальності - це моє особисте відновлення незалежності. Мені 28, я відчуваю себе вільною і тепер мені так байдуже. Я навчилася насолоджуватися життям, молодістю, красою та нарешті кар‘єрою. Моє тіло - моє діло", - написала співачка.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...