"Моїм пріоритетом на цей час є моя мама": Хвора на рак Шеннен Догерті відверто розповіла, як готується до смерті

Американська акторка "Беверлі-Гіллз, 90210" та "Всі жінки відьми" Шеннен Догерті, яка бореться із 4-ю стадією раку, повідомила, що готується до власної смерті й намагається цим полегшити життя своїй матері Розі Елізабет в майбутньому. Вона зазначає, що мама для неї є нині пріоритетом, передають Патріоти України.

У своєму подкасті "Let's be clear" Шеннен Догерті розповіла, що намагається уважно розібрати власні речі вдома, щоб залишити після смерті найцінніше. Дещо вже потрапило на смітник чи в чужі руки, а щось – на продаж.Ці зусилля були зумовлені бажанням акторки полегшити тягар матері після власної смерті. "Моїм пріоритетом на цей час є моя мама. Я знаю, їй буде важко, якщо я помру раніше неї. Тому я зробила так, щоб вона менше переймалася іншими речами", – розповіла Догерті в подкасті.

Акторка вказала на свою особливість – вона обожнює скуповувати меблі, у той час, як інші жінки здебільшого "шопяться" одягом.

"Я не хочу, щоб у неї була купа речей, з якими потрібно мати справу. Я не хочу, щоб у неї було чотири комори, заповнені меблями", – пояснила Догерті.Її будинок в штаті Теннессі, США, колися був мрією, від якої довелося відмовитися. Акторка планувала жити там із мамою та доглядати за конями. "Це [відмовитися] було дуже важко і дуже емоційно", – зізналася зірка.

Утім, мрія допомагати тваринам все ще залишилася, тому жінка вирішила, що підтримуватиме рятувальні служби. "Я все ще можу реалізовувати свою мрію — допомагати коням… Я все ще можу реалізовувати цю мрію, дійсно беручи участь у рятувальних роботах, які важливіші для мене", – вказала вона.

Варто зазначити, що Шеннен Догерті не збирається пасти задніх у лікуванні раку молочної залози. Вона все ще мріє про щасливе майбутнє та повне одужання від наслідків онкології – метастази, коли хвороба поширюється й на інші органи.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...